Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te MÜSİAD’ın yeni binası hizmete açıldı

MÜSİAD’ın Gaziantep’teki yeni binası Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş ve üst düzey bürokratların katılımıyla hizmete girdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2017 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:57
Kaynak: İHA
Gaziantep’te MÜSİAD’ın yeni binası hizmete açıldı

MÜSİAD Gaziantep Şubesi yeni binanın açılış törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Mehmet Erdoğan ve Ahmet Uzer, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, MÜSİAD Kurucu Genel Başkanı Erol Mehmet Yarar, MÜSİAD Gıda Tarım Sektör Kurulu Başkanı Yaşar Sekizkardeş’in yanı sıra MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanları ve bakanlık üst düzey bürokratları katıldı.

Törende konuşan MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, yeni binanın önemli hizmet, icraatlara vesile olmasını diledi. Çelenk, MÜSİAD’a yakışır bir şube binasına kavuştuklarını kaydederek, açılışı gerçekleştirilen binanın tarım, gıda ve hayvancılık sektöründe çok önemli bir toplantıya da ev sahipliği yaptığını söyledi. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da çalışmaları nedeniyle kutladığı MÜSİAD Gaziantep Şubesi üyelerine yeni binanın hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

Yeni binadaki ilk etkinlik ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı üst düzey yetkili ve uzmanlarının da katıldığı hayvancılıkta kalkınma konulu istişare toplantısı oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.