Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

19 MAYIS MEZUNLARI HIZLI BAŞLADI

Geçtiğimiz 19 Mayıs günü, 19 kişilik yönetimi ile kurulan 19 Mayıs Lisesi Mezunları Derneği, faaliyetlerine hızlı başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2019 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 04:32
Kaynak: İHA
19 MAYIS MEZUNLARI HIZLI BAŞLADI

19 Mayıs Lisesi mezunları bir araya gelerek dernek olma yolunda ilk adım attı. 19 Mayıs günü, 19 kişilik yönetimiyle dernek faaliyetine başlayan mezunlar derneğin yöneticileri Okul Müdürü Ertuğrul Şahan’ı ziyaret etti. Şahan’ı ziyarette Erdal Cömert, Yılmaz Ovayolu İbrahim Yenal, Yaşar Elma yer aldı.

Ziyaret sırasında Yılmaz Ovayolu ve Erdal Cömert şunları söyledi, “Biz bu okulun mevzunu olmaktan gurur duyuyoruz. 19 Mayıs Lisesinin ilk mevzunlarından Erdal Cömert abimizde burada ve diğer mevzun arkadaşlarımızla geçtiğimiz gün bir araya geldik şimdi ise çalışmak için kolları sıvadık. Amacımız derneğimizi kurmaktı en az 19 kişi ile ve geçtiğimiz Pazar günü 19 kişi ile derneğimizi kurmuş olduk. Bu okulumuzun daha doğrusu bizlerin bir eksiği idi bizde bu eksiği gidermek için kolları sıvadık. Geçtiğimiz gün 19 kişi ile harekete başlandı ve her geçen gün bu sayı artacaktır. Dernek olarak okulumuz idaresiyle sürekli bir arada olacağız. Gerekirse ayda bir araya geleceğiz ve giderek çığ gibi büyüyeceğimizden eminim. Burada ilk mevzunu da son mevzunu da bir arada tutmak ve bir arada olmaktır amaç. Biz 19 Mayıs mevzunlar derneği ilk iş olarak okul müdürünü ziyarette bulunduk ve bu çalışmalarımızın devamı gelecektir bu ziyarette benimle beraber olan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi. Erdal Cömert ise yaptığı konuşmada, “Bu okulun ilk mevzunuyum ilk mevzunu olmaktan da gurur duyuyorum. Bu dernek olma yolunda ilk adımı attık zor bir süreç bizi bekliyor bu zor süreç zevkli bir süreçtir. Bu süreç dediğim geçmiş yıllarda her dönem mevzunlarını bulmak için bir çaba gösterilecek el birliği ile aşılacak. Burada birlik beraberliği sağlayarak okul yönetimiyle ortaklaşa adım atarak amacımıza ulaşmaktır. Gerekirse yılda bir defa değil her ay toplanalım üç kişi ile beş kişi ile ve giderek derneğimizin ismini duyuralım. Amacımız artık mevzunlar derneğimizin olduğunu buradan mevzun olan arkadaşlarımıza duyurmaktır. Seneye 19 Mayıs günü Cartlak kebabı günümüz var şimdiden herkesi davet ediyorum” dedi. Okul Müdürü Ertuğrul Şahan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu okul köklü bir okul mevzunlar derneğinin olması gereken okullardan birisi. Diğer benim bildiğim birkaç okulun var bu okulda Gaziantep de birçok siyasetçiyi, sanayiciyi, iş adamını mevzun vermiştir ve bu okulunda mevzunlar derneği olmalıdır. Bugün 19 kişi olur yarın on binler olur önemli olan ilk adımı atmak ve bize de burada ne iş düşüyorsa okul idaresi olarak yapmaya hazırız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.