Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

198 kursiyer meslek sahibi oldu

Şahinbey Belediyesi, Meslek Edindirme Kurslarında eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 198 kursiyer için sertifika töreni düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2017 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 15:58
Kaynak: İHA
198 kursiyer meslek sahibi oldu

Eğitime büyük önem veren 86 sosyal tesisinde, birçok alanda eğitim imkânı sunan Şahinbey Belediyesi meslek sahibi olabilecek kursiyerler yetiştirmeye devam ediyor. Meslek Edindirme Kurslarından Çeyiz Ürünleri Hazırlama ve Hat Sanatı programlarından mezun olan 198 kursiyer sertifikalarını aldı.

396.624 KURSİYER EĞİTİM ALDI

Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği Meslek Edindirme Kursu'ndan bu güne kadar 86 Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesiste 70 ayrı branşta 396.624 kursiyer eğitim aldı. Ayrıca Şahinbey Belediyesi'nin Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesislerinde 16.335 öğrenciye TEOG, YGS ve LYS kursları verildi.

EĞİTİMDE BAŞARIYI DESTEKLİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak eğitime önem verdiklerini belirterek, "Sosyal Tesislerimizde Çeyiz Ürünleri Hazırlama ve Hat Sanatı kurslarından mezun olan 198 öğrencimize sertifikalarını takdim edeceğiz. İnşallah bu sertifikalarla çok daha güzel işler yaparsınız. Bunları altın bilezik gibi düşünüp değerlendirmenizi umuyorum. Sosyal tesislerimizde 40'ın üzerinde kurslarımız var. Onlardan da yaralanmanızı tavsiye ediyorum. Şahinbey Belediyesi olarak hayatın her alanındayız. Sadece yol, kaldırım, asfalt ve temizlik gibi çalışmalar değil, eğitim alanında da vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanması anlamında birçok adım attık, atmaya da devam ediyoruz" dedi.

Başkan Tahmazoğlu, konuşmasının ardından kursiyerlerle sohbet edip, sertifikalarını verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.