Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"24 Haziran'da yeni bir dönem başlayacak"

İYİ Parti Gaziantep milletvekili Aday Adayı Mehmet Tiryaki, 24 Haziran'dan sonra Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 15:29
Kaynak: İHA
"24 Haziran'da yeni bir dönem başlayacak"

İYİ Parti Gaziantep milletvekili Aday Adayı Mehmet Tiryaki, 24 Haziran'dan sonra Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, "AKP'nin ülkeyi getirdiği nokta ortada. Ülke yönetilemez hale geldi. İYİ Parti ile ülkemiz hak ettiği çağdaş demokrasiye, adalete ve refaha kavuşacak" dedi.

 Kamu Yönetimi olan Mehmet Tiryaki, adaylık gerekçesini, "Canımdan aziz bildiğim milletime, Gaziantep’e hizmet edebilmek için; ülkenin hak ettiği şekilde çağdaş demokrasiye, adalete kavuşmasına katkıda bulunmak, bu yolda verdiği söze yürekten inandığım İYİ Partinin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in yolunda yürümek için milletvekilliği aday adaylığına başvurmuş durumdayım" diyerek açıkladı.

Türkiye'nin son yıllarda kötü yönetildiğini, sistemin işlemediğini, her alanda sorun yaşandığını belirten İYİ Parti Aday Adayı Tiryaki, şöyle devam etti: "Ülkemizde on altı yıldır tek başına iktidar olan AKP hükümetlerinin ülkeyi getirmiş olduğu durum açıktır. Ekonomi bitmiş, adalet yok olmuş, eğitim isim olarak kalmıştır. Halk hiç olmadığı kadar kutuplaştırılmış, ayrıştırılmıştır. İnsanlar bırakın konuşmayı, düşünmeye dahi korkar hale gelmiştir. Ülke Balyoz, Ergenekon gibi sözde suç örgütü oluşturularak kaosa götürülmüş, dünyanın en saygın ordusu olan Türk ordusu yıpratılmış, Genel Kurmay Başkanı PKK elebaşı ile aynı kanun maddesinden yargılanmıştır. Ceza evine konulmuştur. FETO terör örgütüne ülkenin tüm kurumları peşkeş çekilmiştir. Gençler FETO, PKK terör örgütlerinin ağına itilmiştir. Sonrasında tüm bu işleri yapanlar yalnızca KANDIRILDIK PARDON deyip işin içinden çıkmıştır."

Tiryaki, İYİ Parti'nin ülkemizdeki olumsuzluklara ve yanlışlıklara karşı bir cesurlar hareketi olduğunu belirterek, kötü gidişe dur denileceğini ifade etti. Mehmet Tiryaki, "Artık ülke uyandı. Çünkü artık İYİ Parti var. Artık uyananlar, AKP hükümetlerine, 'Siz kandırılmadınız, bilerek bizleri kandırdınız. Ancak biz artık kandırılmayacağız' diyor. İYİ Parti yolsuzluğa, hırsızlığa, adaletsizliğe , ötekileştirmeye, yok edilen demokrasiye karşı bir cesurlar hareketidir. Bende bu hareketin neferi olmak için aday aday oldum" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.