Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 kilo 250 gram uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep'te polis 3 kilo 250 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 11:10
Kaynak: İHA
3 kilo 250 gram uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Gaziantep'e getirileceği bilgisi üzerine harekete geçerek, otobanın kuzey turnikelerinde kontrol yaptı. Uygulama ve denetimlerde durdurulan bir yolcu otobüsündeki iki şahsın kimlik kontrolünde hal ve tavırlarındaki tedirginlik üzerine şüphelenilerek, E.Ş. ve G.E. isimli şahısların üst ve valiz aramaları yapıldı. G.E. isimli bayana ait olduğu belirlenen valizde yapılan aramada valizin sırt kısmına gizlenmiş halde iki paket içerisinde toplam 3 kilo 250 gram metamfetamin (ateş-buz) uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alınırken, ele geçirilen uyuşturucu madde ise 2017 yılı içerisinde Türkiye genelinde bir seferde ele geçirilen ikinci büyük metamfetamin maddesi oldu.

Yakalanan 2 şahıs sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Şahıslar mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 KİLO ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotim ekipleri, Şahinbey ilçesine bağlı Güneş Mahallesi'nde yaptığı operasyonda ise 5 kilo kubar esrar maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu maddeye el koyan polis ekipleri, olayla ilgili bir kişiyi arıyor.

18 YIL 6 AY KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarda daha önceden ele geçirilen 28 kilo eroin maddesi ile ilgili firari şüpheli olarak aranan ve hakkında 18 yıl 6 ay hapis cezası bulanan Z.G. isimli şahsı yakaladı. Yakalanan şahıs, çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.