Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"30 Ağustos inancın zaferidir"

Merkezi Gaziantep'te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos'un birlik ve beraberlik içinde kenetlenen Türk milletinin gücünün ve inancının zaferi olduğunu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 16:54
Kaynak: İHA
"30 Ağustos inancın zaferidir"

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Dr. Yıldırım, "30 Ağustos Büyük Taarruz'un 94. yıldönümünü büyük bir onur ve gururla kutlamaktayız. Geçmişi şanla dolu, birlik ve beraberlik içinde kenetlenen Türk Milleti'nin, gücünün ve inancının zaferi bu tarih, üzerinde yaşadığımız cennet vatanın bize sonsuza kadar Büyük Önder Atatürk ve şehitlerimize tarafından armağan edildiği gündür" dedi.

Türk Milleti'nin birlik ve beraberlik duygusuyla en zor zamanların bile üstesinden gelebildiğine dikkati çeken Dr. Yıldırım, "Türk Milleti, iradesi, sağduyusu ve vatanının bölünmez bütünlüğüne olan inancıyla, dünyada örnek olmuştur ve olmaya da devam edecektir" ifadelerini kullandı.  

Dr. Yıldırım, mesajını, "Büyük Taarruz'un 94. yıldönümünde Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, nice 30 Ağustosları birlik, beraberlik ve huzur içinde kutlamayı temenni ediyorum" diyerek tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.