Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

95. yıldönümüzün gurur ve coşkusunu yaşıyoruz

Gaziantep’in Kurtuluşunun 95. Yıldönümü nedeniyle Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2016 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:34
Kaynak: İHA
95. yıldönümüzün gurur ve coşkusunu yaşıyoruz

Erdoğan, mesajında, “Gaziantep’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümünü kutlamanın, büyük gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Tarihin altın sayfalarında yer alan Gaziantep Savunması; gururla yad ettiğimiz ecdadımızın bayrak, vatan, namus ve şerefi için, düşmana karşı, yokluk ve yoksulluk içinde dahi, neler yapabileceğinin en güzel destanını yazmıştır.

Topraklarımızın düşmanlar tarafından dört bir yanının işgal edildiği ve milletimizin kaderinin yeniden yazılmak istendiği o kara günlerde, Gaziantep savunması Kuvay-i Milliye Harekâtına bir kıvılcım olmuş ve tüm Anadolu’nun düşmandan temizlenmesine bir başlangıç olmuştur. Gaziantepliler hiçbir yerden yardım ve destek almadan büyük bir kararlılık, irade ve dayanma gücü göstererek, düşmana direnmiştir.

Bugün de Vatanımıza ve bağımsızlığımıza yönelecek her türlü saldırıya karşı, ecdadımızdan aldığımız inanç ve kararlılıkla aynı şekilde cevap verecek güçteyiz. Bu vesileyle kurtuluşumuzun yıldönümünü kutlar, aziz şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.