Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ANKA’da Diyetisyenler Günü kutlandı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Diyetisyenler Günü kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:30
Kaynak: İHA
ANKA’da Diyetisyenler Günü kutlandı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Diyetisyenler Günü dolayısıyla hastane yönetimi hastanede görev yapan Uzman Diyetisyen Özge Başkülekçi’ye çiçek takdim ederek, Diyetisyenler Günü’nü kutladı.
Diyetisyenlerin bireyin ve toplumun sağlığı için doğru beslenmenin detaylarını aktararak yaşam kalitesini arttırdığına dikkat çeken ANKA Hastanesi Genel Müdürü Dr. Av. Cengiz Bayram, ”Sağlıklı yaşamanın temeli, sağlıklı ve dengeli beslenmeden geçer. Bu vesileyle, sağlıklı yaşama katkıda bulunarak, özveriyle çalışan değerli diyetisyenimizin Diyetisyenler Günü’nü kutlar, görevlerinde başarılar dileriz” dedi. ANKA Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ağdağ da, “Bireylerin ve toplumların beslenme alışkanlıklarını değerlendirerek, onlara uygun beslenme plan ve programları üreten, sağlıklı nesiller için bireylere ve topluma şuur kazandıran diyetisyenler, halk sağlığının korunması ve geliştirilmesinde de büyük sorumluluklar üstleniyor. Topluma sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazandırılmasında önemli derecede rol oynayan tüm diyetisyenlerin gününü kutluyoruz” diye konuştu
Bu kutsal mesleğe sahip olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Diyetisyen Başkülekçi ise, "ANKA Hastanesi’nde çalışmaktan gurur duyuyorum. Böyle anlamlı bir günde beni hatırlayan hastane yönetimine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.