Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Koleji’nde diploma heyecanı

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:45
Kaynak: İHA
Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Koleji’nde diploma heyecanı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren GKV Cemil Alevli IB Koleji, son sınıf öğrencileri diplomalarını alarak mezun oldu. Uluslararası geçerliliği olan çift dilli IB diploması almanın heyecanını yaşayan öğrencilerin dünyanın en prestijli üniversitelerinden davet aldıkları ifade edildi.
2022 Kasım sınavlarını başarıyla tamamlayan GKV Cemil Alevli IB Koleji son sınıf öğrencileri, uluslararası geçerliliği olan çift dilli IB diplomalarını aldılar.
Bölgenin ilk IB koleji olan Cemil Alevli IB Kolejinden mezun olan öğrencilerin genel olarak dünyanın birçok prestijli üniversitesinden davet aldığını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, “Öğrencilerimize yükseköğrenim hayatlarında başarılar diler, emeği geçen öğretmenlerimizi ve desteklerini esirgemeyen ailelerini tebrik ederiz. Bugüne kadar Cemil Alevli IB Kolejinden mezun olan öğrencilerimiz dünyanın en prestijli üniversitelerinden davet alarak üniversite yaşamlarını bu üniversitelerde sürdürdü. Bu yıl da aynı şekilde öğrencilerimizin seçeceği üniversitelerde yükseköğrenimlerini sürdüreceğine inanıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.