Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatem Hastanesi kadrosunu genişletiyor

Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Ülker’i bünyesine kattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:31
Kaynak: İHA
Hatem Hastanesi kadrosunu genişletiyor

Uzm. Dr. Esra Ülker, 1984 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2009 yılında mezun olan Dr. Ülker, 2010 ve 2015 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ’nda ihtisasını tamamladı. Uzmanlık eğitimi sonrasında Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği ardından da İnayet Topçuoğlu Hastanesi’nde görev yapmış olan Dr. Ülker, mesleki çalışmalarına 2023 yılından itibaren Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde devam ediyor
Özel Hatem Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Esra Ülker’in, Şeker Hastalığı (Diabates Mellitus) , Hipertansiyon, Troid Hastalıkları, Kan Hastalıkları, Kolesterol, Sindirim Sistemi Hastalıkları, Romatizmal Hastalıklar, Metabolik Sendrom (Kolesterol Yükseklikleri, Gut Hastalığı, Karaciğer Yağlanması ve diğer Metabolizma Hastalıkları, Hormon ve Hormonla İlişkili Hastalıklar, Kronik Yorgunluk Sendromu ve İlişkili Durumların Tanı ve Tedavisi, Böbrek ve Böbrek Yetmezliği ile İlişkili Hastalıklar tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları arasında yer alıyor. İyi derecede İngilizce bilen Uzm. Dr. Esra Ülker, uluslararası ve ulusal alanda birçok kongreye, kursa ve eğitime katıldı. Türk dahili ve cerrahi bilimler yoğun bakım derneği ve Gaziantep Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Temel Yoğun Bakım’ kursu, 53’üncü Ulusal Diyabet Kongresi, 18. İç Hastalıkları Kongresi alanlarında katılmış olduğu kurs, kongre ve sertifikalarıdır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.