Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lösemili çocuklar için eğlence düzenlendi

Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde Lösemi tedavisi gören çocukların ayakta takip ve tedavisi süreci başladı. Hastane yönetimi çocuklar için eğlence düzenleyerek pasta kesti.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2021 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:11
Kaynak: İHA
Lösemili çocuklar için eğlence düzenlendi

Çocuk Hematolojisi Servisi’nde Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) tanısı ile Çocuk Hematolojisi Uzmanı Doç. Dr. Mesut Garipardıç tarafından hastanede yatırılarak yoğun kemoterapi sürecini atlatan çocuk hastaların, ayaktan takip ve tedavilerine başlandı. Minik hastaların ortalama olarak 7 aydır yatarak tedavilerinin gerçekleştirilmesi sebebi ile hastane yönetimi tarafından etkinlik gerçekleştirildi.
Küçük hastalara Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin ve Çocuk Hematolojisi Uzmanı Doç. Dr. Mesut Garipardıç hediyeler vererek hep beraber pasta kestiler. Küçük hastaların ailelerinin de davet edildiği etkinlikte çocuklar palyaço ile şarkılar söyleyip hoş vakit geçirdiler.
Öte yanda, Medical Park Gaziantep Hastanesi gerçekleştirdiği yatırımlarla, bölgede öne çıkan çocuk yan dal branşları ve gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları ile öne çıkmaya devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.