Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanko Park AVM sömestr tatiline hazır

Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinliklerle ara tatili keyifli hale getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2022 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:41
Kaynak: İHA
Sanko Park AVM sömestr tatiline hazır

Çocukların favori çizgi film kahramanları 22-30 Ocak tarihlerinde 12.00-19.00 arasında çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Sanko Park Alışveriş Merkezi ana atriumda ücretsiz düzenlenecek etkinlikte, "Nickelodeon Gaming Zone XL’’ alanında Dora, ninja kaplumbağalar, Shimmer & Shine ve Blaze sevenleriyle buluşacak.
Dört çizgi film kahramanının yer alacağı etkinlikte; Kaşif Dora alana gelerek çocuklarla buluşacak, onlarla eğlenceli oyunlar oynayıp hatıra fotoğrafı çektirecek. Aynı zamanda minik katılımcılar, magnet puzzle duvarındaki parçaları tamamlayarak, Kaşif Dora ve arkadaşlarının yıldızları keşfetmesine yardımcı olacaklar.
Ninja Kaplumbağalar; oyun alanına gelerek çocuklarla fotoğraf çektirecek ve özel kurulu alandaki TMNT trambolinde zıplayarak eğlenecekler.
Blaze oyunlarından Plinko’da katılımcılar yukarıdan bırakılan diskleri favori karakterlerinin bulunduğu kutucuğa düşürmeye çalışacaklar. Hot Shot oyununda ise minik ziyaretçiler, karşılıklı olarak hedef panosuna atış yapacaklar ve en yüksek skoru elde ederek yarışı kazanmaya çalışacaklar.
Shimmer & Shine oyunlarından ilkinde, minik oyuncular dijital sistem üzerinden Shimmer ve Shine’ı kontrol ederek engelleri aşacak, skorları toplayacak ve led ekranda izleyerek bu özel oyun konsolunun tadını çıkaracak. İkincisinde ise Shimmer & Shine hayranlarına özel hazırlanan dekorun önüne gelen minikler, çektirecekleri fotoğraflarla bu güzel anı kayda alacaklar.
Son olarak Nickelodeon Gaming Zone XL alanına gelen minik ziyaretçiler, bulmaca oyununda küpleri çevirerek alanındaki aynı çizgi filmde bulunan karakterleri alt alta sıralamaya çalışacaklar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.