Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acarsan Holding'den 32 derslikli okul

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan ve “Eğitim Şehri Gaziantep” sloganı ile yola çıkılan “100. Yılda 100 Hayırsever” projesi hız kesmeden devam ediyor. Acarsan Holding’de 32 derslikli bir okul protokolüne imza atarak bu projeye adını yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2021 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:16
Kaynak: İHA
Acarsan Holding'den 32 derslikli okul

Gaziantep Valiliği tarafından eğitime katkı için başlatılan ve tüm Türkiye'de büyük sese getiren '100. Yılda 100 Hayırsever' kampanyasına katkı sunan son aile ACARSAN Holding'in sahipleri olan hayırsever Acar Ailesi oldu.

Kampanya kapsamında 32 derslik bir okul yaptıracak olan Acar ailesi, katılım protokolünü bugün valilikte düzenlenen törenle imzaladı. Protokole kampanya organizatörü olarak Gaziantep Valisi Davut Gül imza atarken, ACARSAN adına imzaları Selim ve Mesut Acar attı.

Gaziantep Valiliği, kampanyayı bir adım daha ileri taşıyan protokolü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Hayırsever Acarsan Holding ailesi tarafından #EğitimşehriGaziantep’e kazandırılacak 32 derslikli okul için imzalar atıldı .'100. Yılda 100 Hayırsever' kampanyamıza destek vererek Gazi şehrin geleceğinde “Ben De Varım” diyen Acarsan Holding ailesi ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz" denildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.