Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acepella Sesin Rengi Konseri’ne yoğun ilgi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı kültür ve sanat günleri etkinlikleri kapsamında “Acepella Sesin Rengi 2” adlı konser sunumu GAÜN Atatürk Kültür Sahnesi’nde gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2017 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:57
Kaynak: İHA
Acepella Sesin Rengi Konseri’ne yoğun ilgi

Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğr. Gör. Hamdi Hikmet Geçin’in sanat yönetmenliğini yaptığı ve enstrümansız yapılan konserde; İstiklal Marşı, Büyük Usta Neşet Ertaş’ın ölümsüz eseri Ahirim sensin, Suda Balık Oynuyor, Sezen Aksu’dan Keskin Bıçak, Teoman Alpay’dan Buruk Acı gibi içimizde yer etmiş birçok eser çeşitli bir yorumla çoksesli olarak dinleyenlerle buluştu.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören konserin sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Bayraktar, Öğr. Gör. Hamdi Hikmet Geçin’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Öğr. Gör. Geçin de, Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı’nın Türk Sanat Müziği konseri, Türk Halk Müziği konseri ve Türk Halk Oyunları gösterisinin yanında yaptığı Acapella Sesin Rengi konseriyle de Batı Müziği eğitiminde de ülkemizdeki üniversiteler arasında üst sıralarda olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.