Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adam Voleybol yeni sezona sıkı hazırlanıyor

TVF Kadınlar Voleybol 1. Lig’in de bu sezon ilk kez mücadele edecek olan Adam Voleybol yeni sezon hazırlıklarında tempoyu arttırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:32
Kaynak: İHA
Adam Voleybol yeni sezona sıkı hazırlanıyor

Baş antrenör Şükrü Çobanoğlu yönetiminde yeni sezona hazırlanan sarı-lacivertliler hafta sonu İstanbul’da Fenerbahçe ile hazırlık maçları oynayacak.

Yaptığı transferlerle dikkat çeken Adam Voleybol takımında yeni hazırlıkları günde çift idmanla devam ediyor. Gaziantep’i başarıyla temsil etmek isteyen sarı lacivertli takımda baş antrenör Şükrü Çobanoğlu işi çok sıkı tutuyor.

İLK HAZIRLIK MAÇI FENERBAHÇE İLE YAPILACAK

Yaklaşık 1 aydır Gaziantep’te çalışmalarını sürdüren Adam Voleybol takımı hafta sonu ilk hazırlık maçını oynayacak. Cuma günü İstanbul’a gidecek olan sarı lacivertli takım, Fenerbahçe Voleybol takımıyla hazırlık maçı oynayacak.

ÇALIŞMALAR ÇOK İYİ GİDİYOR

Takım baş antrenörü Şükrü Çobanoğlu yeni sezon hazırlıklarının çok iyi gittiğini belirterek, “Sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Şu ana kadar yapılan çalışmalardan memnunum. Oynayacağımız hazırlık maçlarıyla takımın son durumunu göreceğiz. Sezonun ilk haftasında oynayacağı Numune maçına kadar hazır hale gelmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.