Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adamspor ilkyarıyı üçüncü sırada bitirdi

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig’de ilk kez mücadele eden Adamspor Voleybol takımı sezonun ilk yarısını 15 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2019 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:44
Kaynak: İHA
Adamspor ilkyarıyı üçüncü sırada bitirdi

Son maçını ligin güçlü ekiplerinden Antakya Belediyespor ile oynayan mor-beyazlılar 2-2 biten setler sonucunda Tie-Break setine kaldı. Başa baş giden ve nefes kesen seti konuk ekip 15-11 aldı. Adamspor bu sonucun ardından ilk yarıyı 3. Sırada tamamladı.

KIZLARDAN ANLAMLI PANKART

Talat Özkarslı Spor Salonu’nda oynanan maç öncesi Adamspor Voleybol takımı sahaya üzerinde “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” “Kadına yönelik şiddete hayır” yazılı pankartla çıktı. Tribünleri dolduran taraftarlar takımı uzun süre alkışladır.

İKİNCİ YARI 4 OCAK’TA BAŞLAYACAK

TVF Bayanlar Voleybol 2. Lig maçlarının ikinci yarısı 4 Ocak’ta oynanacak olan maçlarla yeniden başlayacak. Adamspor Voleybol takımı ilk maçında kendi evinde Kilis Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Talat Özkarslı Spor Salonu’ndaki karşılaşma 4 Ocak Cumartesi 12.00’de başlayacak.

“TAKIMDAN MEMNUNUM”

Adamspor Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy ilk kez mücadele ettikleri 2. Ligde kısa sürede takım olmayı başardıklarını ve ligin ilk yarısını üçüncü sırada tamamladıklarını söyledi. Bilginsoy, “Takımımız üç ay önce kurulan yeni bir ekip. Kızlarımız kısa sürede kaynaştı ve takım olmayı başardık. İlk sezonumuz olmasına rağmen gelinen noktada başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İkinci yarıda da en iyi sonuçları alarak play-off şansımızı sonuna kadar kovalayacağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.