Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afiş yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Afiş yarışmasında Gaziantep Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ödülleri topladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:02
Kaynak: İHA
Afiş yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Bir alış veriş merkezi tarafından düzenlenen "Geleceğin Reklamcıların Afişler" konulu afiş yarışmasında Gaziantep Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk üç dereceyi elde ederek ödüllere ambargo koydu.
29 Ekim'de teslim edilen tüm eserler AVM'de ziyaretçiler tarafından değerlendirildi ve daha sonra yapılan oylamada ilk üç dereceyi Gaziantep Ticaret Odası Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı afişler elde etti.
Yarışmada, "Geleceğinin Hayallerini Köreltme" konusunu işleyen afişiyle Muhammed Yağız Doğan birinci, "Kitap ve Bilgi" konusunu işleyen afişiyle İdris Kınacı ikinci, "Sosyal Medya Bağımlılığı" konusunu işleyen afişiyle Muhammed Tahir Akkurt üçüncülüğü elde etti.
Yarışmada, okulların tüm ödülleri toplamasının büyük bir onur olduğunu belirten okul idarecileri, dereceye giren öğrencilerini kutlayarak," Öğrencilerimizin değişik alanlarda da başarılı olmaları için öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve personellerimiz ile birlikte büyük çaba harcıyoruz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.