Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AHMET GÖK GÜVEN TAZELEDİ

Eğitim-Bir-Sen Gaziantep şubesi 6. Olağan Genel kurulu Şahinbey Belediyesi Konferans salonunda yoğun katılımla gerçekleşti. Başkan Ahmet Gök yeniden başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 11:59
Kaynak: İHA
AHMET GÖK GÜVEN TAZELEDİ

Genel Kurula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ayhan Doğan, Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Nuh Okumuş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, Şahinbey Belediyesi Başkan Vekili Cuma Güzel, Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdal Kılınç, Büyük Birlik Partisi il Başkanı Sayın İhsan Kaya, Şahinbey Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Teke, ilin çeşitli kurumlarında görev yapan üst düzey yöneticiler, delegeler ve birçok sendika üyesi katıldı.

Genel Kurulda divan oluşumundan sonra protokol konuşmaları ile başladı. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İhsan Kaya konuşmasında; “Ahmet Beyi lise yıllarından beri tanırım. Davet ettiği tüm programlara katıldım. Kendisi hem sendikal hak ve özgürlükler için kazanımlar üretirken hem de şehrimizin ve ülkemizin sorunlarıyla da ilgilenmekte ve bizlerin gönlünde taht kurmaktadır. Rabbim yolunu açık etsin” dedi.

Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu konuşmasında Eğitim-Bir-Sen 6. Olağan genel kurulunun hayırlara vesile olmasını dileyerek, Eğitim-Bir-Sen in sadece bir sendikadan ibaret olmadığını hem yerelde hem de dünyada ülke için ve ümmet için çok önemli olduğunu, 15 Temmuz’da alanlara ilk inenlerden olduğunu ve ülkenin zor zamanlarında elini taşın altına koymaktan çekinmediğini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin konuşmasında; Ahmet Gök’ün bir derinliği olduğunu ve hem yaşantısıyla hem de duruşuyla Gaziantep’te örnek gösterilecek insanlardan biri olduğunu söyledi. Gök’ün görevine fazlasıyla layık olduğunu ve alanlarda sürekli beraber çalıştıklarını ifade etti. Yönetimdeki görevini bırakanlara teşekkür ederek, yeni göreve başlayanları tebrik ederek sözlerine son verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.