Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Karakuş 3’üncü kez seçildi

Gaziantep’in Araban ilçesinde, Araban Umum Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 15’inci olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Ahmet Karakuş 3’üncü kez başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2022 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 03:07
Kaynak: İHA
Ahmet Karakuş 3’üncü kez seçildi

Araban Kaymakamlığı Kongre ve Sergi Salonunda yapılan seçimli genel kurula mevcut başkan Ahmet Karakuş’un listesiyle tek liste halinde gidildi. 677 üyesi bulunan Araban Umum Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 15’inci olağan genel kurulu, yoğun kar yağışının ilçe genelindeki tüm yolları kapatması sebebiyle ilçe merkezindeki 43 üyenin katılımıyla sağlanan ekseriyet neticesinde yapıldı. Genel kurulda yapılan seçimde kullanılan 43 oyun tamamını alan mevcut başkan Ahmet Karakuş, 3’üncü dönem başkanlığına seçildi.
Yapılan seçimler sonrasında Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Karakuş, ’’Allah’ın izniyle Arabanlı esnaflarımıza hakkettikleri en güzel hizmetleri iki dönem verdiğimi düşünüyorum. 3’üncü dönemimde de önceki başkanlık dönemlerimde olduğu gibi değerli esnaflarımızın bana vermiş oldukları desteği laikiyle yapacağım İnşallah’’ dedi.
Genel kurula katılan Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru ise, Araban Umum Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ahmet Karakuş’a başarılar diledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.