Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AIESEC ÖĞRENCİLERİ SEÇKİN KOLEJİ’NDE

Dünyanın ihtiyaç duyduğu nitelikli, uluslararası bakış açısına sahip liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan gönüllü öğrenci organizasyonu AIESEC Soul Of Discover (Keşfetmenin Ruhu) projesi kapsamında Özel Seçkin Koleji 8.sınıf öğrencileriyle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:33
Kaynak: İHA
AIESEC ÖĞRENCİLERİ SEÇKİN KOLEJİ’NDE

Mısır, Pakistan, Endonezya, Hindistan, Çin, Kenya, Cezayir, Fas, Ürdün ve Tunus ülkelerinden 17 AIESEC öğrencisi ülkelerinin tanıtımını yaparak kültürlerini, yemeklerini, yöresel kıyafetlerini ve müziklerini tanıttılar. Öğrencilerimizle İngilizce sohbet ederek keyifli ve eğlenceli zaman geçirdiler.

Okul Müdürü Eyüp Yılmaz gelen misafirlere hitaben İngilizce yaptığı sunumunda, “üç eğitim gönüllüsü tarafından çeyrek asır önce kurulan Seçkin Koleji, Atatürkçü eğitimi özümsemiş, evrensel ve milli değerlere sahip, yetenekli nesiller yetiştirme misyonu ile faaliyetlerine devam etmektedir. Bu misyon çerçevesinde amacımız çocuklarımızı uygarlığın yetişkin bir üyesi yapmayı, Atatürkçü hedefleri benimsemiş, araştıran ve sorgulayan, kendi kendine karar verebilen, kararlarının sorumluluğunu taşıyan, çözüm üreten bir nesil olarak yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yabancı dilin ve diğer ülke insanlarıyla iletişimin çok önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.