Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK gençlik kimsesiz mezarlara sahip çıkıyor

AK Parti Oğuzeli Gençlik Kolları, ilçe ve köylerimizde ki bakımsız ve sahipsiz mezarlıklara sahip çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 21:06
Kaynak: İHA
AK gençlik kimsesiz mezarlara sahip çıkıyor

Mezarlıkların düzenlenmesi için “Geçmişe Rahmet” projesini hayata geçiren Oğuzeli Gençlik Kolları, bu kapsamda muhtarlarımız ile iletişime geçerek bakım ve onarıma ihtiyacı olan mezarlıkları tespit ediyor.

Mezarlıklarımızın çevre düzenlemesini yapan gençlik kollarımız, tahrif olmuş mezarlarımızı onarıp, yeşillendirme çalışması yaparak, eski haline kavuşturmaktadır.

Oğuzeli Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Karacan, yaptığı açıklamada, projeyi sahipsiz kalmış mezarlara sahip çıkarak, yok olmasını önlemeye çalıştıklarını söyledi.

Bu anlamlı projenin bölgemizce büyük takdir topladığını ifade eden Karacan, “İlçe ve köylerde muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda sahipsiz mezarlıklar tespit ederek, ebediyete intikal etmiş ilçe halkımızın mezarlarının çevre düzenlemesi ve bakımını yaptık, inşallah gerekli düzenlemeleri de yapmaya devam edeceğiz. Geçmişe Rahmet projesiyle toplumsal duyarlılığı artırarak, geçmişimize sahip çıkılmasının gerekliliğini ortaya koymaktayız. Çalışmalarımızda hiçbir zaman desteğini bizlerden esirgemeyen Bakan Başkanımız Fatma Şahin’e Gaziantep milletvekilimiz Oğuzeli’nin bir evladı olan Canan Candemir Çelik’e destekleri ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sn. Vekilimizin bizlere sağladığı katkı ve ufuk açan görüşleri ile Oğuzeli’mizde inşallah çok daha güzel ve anlamlı projeler hayata geçireceğiz ” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.