Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK KADINLARDAN MEHMETÇİĞE DESTEK

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, 81 ilin Kadın Kolları Başkanı ve milletvekilleriyle birlikte Kilis ve Reyhanlı ya giderek, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerler için destek ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:00
Kaynak: İHA
AK KADINLARDAN MEHMETÇİĞE DESTEK

Kadın kolları heyeti sınır ötesinde terörle mücadele eden askerler için yurdun dört bir yanından hazırlanan hediyeleri ve mektupları da Kilis İl Jandarma Komutanlığına teslim etti. Burada basın açıklaması gerçekleştirerek Zeytin Dalı Harekâtı’nın önemine değinen Çam, "Sınırımızda yakın komşuluk içinde olduğumuz Suriye halkının bekası ve sınırlarımızın güvenliği için askerlerimiz var gücüyle çalışıyor. Bizler de halk olarak, askerlerimizin yanında olduğumuzu bir nebze olsun hissettirebilmek amacıyla bugün buradayız. Dilimizle değil gönlümüzle konuşmak için buradayız." diye konuştu.

Heyette yer alan AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz ise “Şerefiyle tarih yazan kahramanlarımıza hediyelerimizi ve kendilerine hitaben yazılan birçok mektubu ulaştırdık. Mehmetçiğimizi asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.