Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti İl Başkanı Özkeçeci oyunu kullandı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, oyunu saat 11:00’de İbrahimli’de bulunan Hasan Celal Güzel İlköğretim Okulunda oy kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2017 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 18:28
Kaynak: İHA
Ak Parti İl Başkanı Özkeçeci oyunu kullandı

Oy kullanım esnasında konuşan Özkeçeci,” Demokrasi yolunda Türkiye çok büyük mesafeler katetti ve almış olduğu bu mesafeyi bugünkü seçimle bir kez daha perçinleyecektir. Bu seçimde ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların son bulmasını temenni ediyorum” dedi.

Türkiye, dünyadaki adaletsizliğin, insafsızlığın, vicdansızlığın karşısına dikilebilecek tek güç olduğunu söyleyen Özkeçeci,” Türkiye, tüm insanlığın gelecek umududur. Türkiye, tesadüflere terk edilemez, maceralara sürüklenemez, 'Ne olursa olsun' denilemez. Devlet sistemimize güçlü bir aşı yapalım. Krizler, kaoslar, belirsizlikler ve istikrarsızlıklar bir daha hiç yaşanmasın. Hizmet ve yatırımlar artarak devam etmesi için, Türkiye'nin elde ettiği kazanımlar kalıcı olarak korunması için, millet iradesi ile devlet yönetimi arasına hiçbir güç girmemesini temenni ediyorum. Sandık olan yerde demokrasi dışı bir tabirden bahsetmek mümkün değildir. Oy kullanmak temel vatandaşlık sorumluluğudur. Bugün burada bu vazifemizi yerine getirmek için bulunuyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.