Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti yöneticilerinden GÜNCEL’e ziyaret

Gaziantep AK Parti Teşkilat Başkanı Mehmet Haz, Tanıtım-Medya Başkanı Mustafa Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Parlak Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yakup Çiçek’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2020 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 15:40
Kaynak: İHA
Ak Parti yöneticilerinden GÜNCEL’e ziyaret

“MEDYA KENTİMİZ VE SİYASET İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

İktidar partisi olmanın sorumluluğu ile toplumun her kesimi ile kucaklaşmaya devam ettiklerini ifade eden AK Parti Teşkilat Başkanı Mehmet Haz, kent için son derece önemli olan ve halkın haber alma hakkı için gecesini gündüzüne katan yerel medyanın bunun dışında tutulamayacağını söyledi.

“TABANIMIZ ÇOK GÜÇLÜ”

Yeni kurulan partilere rağmen 280 bin üyesi ile emin adımlarla, “kutlu yürüyüşe” devam ettiklerini belirten Haz, “Bugün içeride ve dışarıda pek çok sorunla boğuşmamıza rağmen AK Parti tabanı her zamankinde daha sağlam bir şekilde ülkeyi 2023’e taşıman için her türlü dinamizme sahiptir. Çok güçlü bir tabana sahibiz. Gün geçtikçe üye sayımız daha da artıyor” dedi.

GAZİANTEP’İ YENİ SEÇİM BAŞARILARINA HAZIRLIYORUZ”

İl Kongresini 2020 yılı bitmeden gerçekleştireceklerini kaydeden Haz, “İki büyük ilçemiz dışında kongrelerimizi tamamladık. Mevcut Başkanımız Eyüp Özkeçeci ile yola devam edeceğiz. Yeni ilçe ve il yönetimleri ile Gaziantep’teki seçim başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz” diye konuştu.

“PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ”

Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yakup Çiçek ise gazeteciliğin temel misyonu olarak tüm partilere eşit mesafede durduklarına dikkat çekerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.