Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Meclis üyesi Çelik İYİ Parti'ye katıldı

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2019 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:38
Kaynak: İHA
AK Partili Meclis üyesi Çelik İYİ Parti'ye katıldı

AKP Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ömer Çelik, partisinden istifa ederek İYİ Parti saflarına katıldı. İYİ Parti İl Binasında düzenlenen törenle rozetini takan Ömer Çelik, Gaziantep'i çok iyi günlerin beklediğini, hem kentin hem de ilçesi Yavuzeli'nin daha iyi olacağını söyledi. 

İYİ Parti İl Başkanı Serkan Karakuş, rozet takma töreninde yaptığı konuşmada, Ömer Çelik'in partilerine katılmasından dolayı gurur duyduklarını belirterek," İYİ Parti, gümbür gümbür yerel iktidara doğru koşuyor. Ömer Çelik kardeşimiz kentin geleceğine yönelik doğru projeler üreten İYİ Parti saflarına katıldı. Çelik ve birlikte partimize katılan tüm arkadaşlarımıza yeni siyasi hayatlarında başarılar diliyorum dedi.

Bu arada, rozetini takarak İYİ Parti'yi Gaziantep'te birinci parti yapacaklarını ifade eden Ömer Çelik ise," Artık yeni bir vizyon ve yep yeni projelerle İYİ Parti saflarında siyasi hayatıma devam edeceğim. İYİ Parti'nin görüş, siyasi duruşu ve ülke için yapabileceklerini gördükten sonra bu karara vardık. Ben ve arkadaşlarımın tek hedefi var İYİ Parti'yi 31 Mart'ta sandıktan birinci parti olarak çıkarmak ve Gaziantep'i, Yavuzeli'ni yep yeni hizmetlerle tanıştırmak" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.