Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partililer sanayici ve iş insanları ile buluştu

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından organize edilen 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için lokomotifi olan sanayici ve iş insanları ile buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:25
Kaynak: İHA
AK Partililer sanayici ve iş insanları ile buluştu

Gaziantep Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, il ve ilçe teşkilat yönetimi katıldığı programda Gaziantep’in, ülke ekonomisindeki payını ve ihracattaki ehemmiyeti değerlendirildi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, şehrin gelişimine, büyümesine ve uluslararası arenada söz sahibi katkı sağlayan iş insanlarına Türkiye Yüzyılı vizyonu hakkında bilgi verdi.

28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde verecekleri desteğin çok önemli olduğunu vurgulayan Teymur, “Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 28 Mayıs’ta büyük zaferle yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muvaffakiyetinin devamı, ülkenin istikrar ve refahı için katılımcılardan 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde destek sözü alan AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı ve 28’nci Dönem Milletvekilleri, seçime sayılı günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.