Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’ye teşkilattan gelen aday

Makine Mühendisi Mehmet Mazıcıoğlu Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2018 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 23:13
Kaynak: İHA
AK Parti’ye teşkilattan gelen aday

Fazilet Partisinin kurucularından olan ve 3 dönem Ak Parti’de Şahinbey ilçe yöneticiliği görevinde bulanan Makine Mühendisi Mehmet Mazıcıoğlu, “Siyasi hayatıma Fazilet Partisi’nde kurucu olarak başladım. Daha sonra Ak Parti kurulunca Şahinbey ilçe teşkilatının kurucuları arasında yer aldım. Ak Parti Şahinbey teşkilatında ilçe başkan yardımcılığı, siyasi ve hukuk işleri başkanlığı görevlerinde bulundum” diye konuştu.

24 Haziran’dan sonra Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Mehmet Mazıcıoğlu, seçimlerin Türkiye için olduğu kadar Ortadoğu ve İslam dünyası için de büyük önem taşıdığını belirtti. Mazıcıoğlu, şöyle devam etti: “Türkiye artık Ortadoğu’da belirleyici bir aktör. Bütün İslam aleminin gözü kulağı Türkiye’de. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yeni dönemde Türkiye’nin gelişmesi kalkınması hızlanacak, hem de yurt dışında daha güçlü ve etkili olacağız.”

Teşkilatın içinden gelen bir aday adayı olduğunu ifade eden Mazıcıoğlu, toplumun her kesimi ile iyi bir iletişimi bulunduğunu belirterek, “Ak Parti kurulduğundan bu yana başarısı için çalışıyoruz. Hep teşkilatlarımızla iç içe olduk. Toplumun her kesiminin sorunlarının tespiti ve çözüm üretilmesi konusunda çalışmalar yapmak için aday oldum. Ancak önemli olan bireysel başarı değil, partimizin başarısıdır. Partimiz bize ne görev verirse tüm gücümüzle o görevi yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

MEHMET MAZICIOĞLU KİMDİR?

1958 Yılında Gaziantep’te doğan Mehmet Mazıcı ilk, orta ve lise eğitiminin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini Diyarbakır’da yaptı. 1993 Yılından bu yana Gaziantep’te Mazıcıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu başkanlığını yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.