Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKINCI, CANLI HAYVAN ÜRETİCİLERİNİN SORUNLARINI İLETTİ

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Mehmet Akıncı, Gaziantep Besi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren canlı hayvan üreticilerinin taleplerini, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye iletti.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2020 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:15
Kaynak: İHA
AKINCI, CANLI HAYVAN ÜRETİCİLERİNİN SORUNLARINI İLETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Borsaları Konseyi toplantısı, video konferans sistemiyle Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Borsaları yönetim kurulu başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Tarım ve hayvancılığa yönelik alınan destek kararları ve bundan sonraki süreçte ihtiyaca göre atılacak adımların görüşüldüğü toplantının açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, tarım ve gıda sektöründe Covid-19 döneminde yaşanan gelişmeler ve alınan önlemler hakkında bilgiler verdi.

Türkiye’de gıda arzı ile ilgili hiçbir sıkıntı bulunmadığına işaret eden Bakan Pakdemirli, tarımsal üretimi ve hayvancılık faaliyetlerini kesintiye uğratacak olası koşullara karşı da her türlü tedbirin alındığını ifade etti.

Bakan Pakdemirli, konuşmasında ayrıca hazineye ait âtıl tarım arazilerinin, örnek ekilişler için çiftçilerin kullanımına açılacağının müjdesini verdi.

Toplantıda GTB Başkanı Mehmet Akıncı ise Gaziantep Besi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren canlı hayvan üreticilerinin sorun ve taleplerini dile getirdi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.