Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKINCI, “ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ"

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2018 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:42
Kaynak: İHA
AKINCI, “ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ"

Akıncı, mesajında, İstiklal Mücadelesinin baş komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, birçok üstün vasfı üzerinde barındıran, büyük bir komutan ve devlet adamı olmasının yanı sıra; cesareti, azmi ve kararlılığı ile tüm dünya halklarının taktirini kazanmış, sevgi ve saygısına mazhar olmuş bir lider olduğunu kaydetti.

Akıncı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“İstiklal mücadelemize önderlik ederek, aziz milletimize çağdaş uygarlık kapılarını sonuna kadar açan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, birçok değerli meziyeti üzerinde toplamış büyük bir fikir ve devlet adamı olmasının yanı sıra; ileri görüşlülüğü, azmi, kararlılığı, cesareti ve vatan sevgisi ile tüm dünya halklarının gönlünü fethetmiş, kurtuluş yolunda tüm mazlum milletlerin umut ışığı olmuştur. Yaşadığı yüzyıla damgasını vuran ve tarihin en büyük komutanları arasında yerini alan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 'En büyük eserim' diyerek gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak, yaşatmak ve geleceğe taşımak en asli görev ve sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Bu nedenle, 'Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir' sözlerinden hareketle, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkemizin müreffeh ve aydınlık yarınları için her zamankinden çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Tüm bu duygular içerisinde İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının sene-i devriyesinde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.