Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya’da Gaziantep gecesi düzenlendi

Gaziantep Polisgücü ev sahipliğinde Alanya’da başarıyla devam ederken organizasyona ev sahipliği yapan Gaziantep ekibi tarafından şampiyonaya katılan ülke temsilcileri, hakemler, sporcular ve teknik heyetin onuruna bir gece düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:16
Kaynak: İHA
Alanya’da Gaziantep gecesi düzenlendi

Gaziantep yöresel ürünlerinin ikram edildiği gecede kentin bir çok konuda tanıtımı yapıldı. Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan konuklarıyla yakından ilgilenirken Gaziantep’ten özel olarak getirtilen baklava ve fıstık katılımcılara hediye edildi.

Sporcuların kaldığı otel genelinde düzenlenen gecede otelin diğer konuklarına da Gaziantep lezzetleri ikram edildi. Gastronomi kenti Gaziantep’i görmek istediklerini ifade eden konuklar 2020 yılında organizasyonun Gaziantep’te yapılmasını istedi. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan düzenlenen yemekte yaptığı konuşmasında Gaziantep’in bir çok özelliğinden bahsederken spor alanında ki yeni gelişmeler hakkında da bilgiler verdi.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ve Başkan Vekili Celal Akarçay, Alanya Hokey Sahası Turnuva Direktörü Chris Brewer’e ve şampiyonaya katılan ülke temsilcilerine üzerinde "Gastronomi Kenti Gaziantep" yazılı birer forma, baklava ve fıstık hediye ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.