Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alg Spor İzmir'den puanla döndü

Profesyonel Kadın Liginin Gaziantep Temsilcisi, Gaziantep ALG Spor Kulübü Takımı Ligin 3. Haftasında Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımını Deplasmanda 2-1 Mağlup Etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2018 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:42
Kaynak: İHA
Alg Spor İzmir'den puanla döndü

Gaziantep Alg Spor'un ligin zorlu takımı karşısında 2-1 maglup ederek ligde yükselmeye başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 2 – 0 önde kapatan Alg Spor'un gollerini geçtiğimiz sezon Konak Belediyespordan transfer edilen Gülbin Hız attı.

Talihsiz bir gol yiyen Alg Spor birde kaleci İrino kırmızı kart gördü. Maçta hiç tempo düşmezken takımında bir bütün halinde güzel taktiklerle oynaması gözden kaçmadı. Gaziantep Alg Spor 2. Yarıda 1 gol yiyerek izmirden 2-1 lik bir sonuçla 3 puanla ayrıldı.

Maçtan sonra açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Gözcü; "Galibiyet parolası ile çıkmıştık çok şükür ligde ilk galibiyetimizi aldık bütün oyuncularımızı teknik heyeti kutluyorum bundan sonra kaybetmek yok daima ileriye bakacağız. Ayrıca İzmir'e kadar gelip takımı destekleyen taraftarlarımıza şükranlarımız sunuyorum. Bu galibiyeti bütün taraftarlarımızı armağan ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.