Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALPARSLAN MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Şehitkamil Belediyesi tarafından Alparslan Mahallesi’nde altyapısı tamamlanmış noktalarda sıfır asfalt çalışması yapıldı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen asfaltlama çalışmaları memnuniyetle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:19
Kaynak: İHA
ALPARSLAN MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçenin yeni mahallelerinden biri olan Alparslan Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda başlatılan kapsamlı asfaltlama çalışması devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı çalışmaları kısa sürede tamamlanacak ve yeni, modern yollar vatandaşın hizmetine sunulacak. Yürütülen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Alparslan Mahalle Muhtarı Adil Sökmen, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

TÜM ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ YAPILDI

Mahallede yürütülen asfalt çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Alparslan Mahalle Muhtarı Adil Sökmen, tüm taleplerinin karşılandığını söyledi. Yürütülen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu kaydeden Muhtar Sökmen, şu açıklamayı yaptı:

“Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, mahallemiz yeni kurulmuş bir mahalledir. Yeni kurulan bir mahalle olmamıza rağmen tüm altyapı çalışmalarımız yapıldı. Binalarımız daha tam yapılmadığı halde asfalt çalışmalarımız başladı. Mahallemizdeki tüm yollar açıldı. Başkanımıza ve ekibine çok çok teşekkür ederiz. Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Başkanımız, mahalle muhtarı olarak ne talep ettiysem yaptı. Allah, kendisinden razı olsun.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.