Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu maçıyla telafi edeceğiz

Gazişehir Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Altınordu maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:20
Kaynak: İHA
Altınordu maçıyla telafi edeceğiz

Erzurumspor karşısında sergilenen futboldan dolayı alınan bir puanın önemli olduğunu dile getiren Erkan Sözeri, “Hafta sonunda kendi sahamızda bizim için çok kritik bir mücadeleye çıktık. Gerçekten bu karşılaşmayı kazanmayı çok istiyorduk ancak istediğimiz performansı sahaya yansıttığımızı söyleyemem. Rakibimiz oyunun belirli bölümlerinde bizden etkili olmayı başardı ancak mücadeleyi bırakmayarak bir puanla sahadan ayrıldık. Oyuncularım özellikle son iki karşılaşmada beklentilerimi tam olarak yerine getiremediler ancak göstermiş olduğu mücadelelerinden ve oyundan kopmamalarından dolayı memnunum. Tabi bizim şiddetle puanlara ihtiyacımız var, bu takımın hedefi ve olması gereken yer üst sıralardır. Oyuncularımla da sürekli olarak konuşuyorum, umut ediyorum ki altı maçlık mağlubiyetsiz serimize, üst üste galibiyetler ekleyerek grafiğimizi puan tablosunda da yukarıya doğru taşırız” dedi.

“OYUNCULARIMIZIN OLAYI SAHİPLENMELERİ İYİ BİR ORTAM YAKALADIĞIMIZI GÖSTERİYOR”

Ligde geride kalan on üç karşılaşmanın tamamında da oynayan oyuncularda ritimsel olarak bir takım düşüşler yaşayabileceklerinin altını çizen Erkan Sözeri, “Ligde şu ana kadar on üç haftayı geride bıraktık. Bakıldığı zaman birçok isim sürekli olarak forma giydiler. Bundan dolayı fiziksel olarak bir ritim sıkıntıları yaşayabilirler. Bundan sonraki süreçte bu eksikliği de yaşamamak için biraz daha seçimlerde esnek davranıp değişiklikler yapabiliriz. Bakıldığı zaman son haftalarda oyuna sonradan giren isimler takımımıza ciddi bir enerji katıyorlar ve sonradan oyuna giren oyuncularımızın bu performansları ve sahiplenmeleri de takım olarak iyi bir ortam yakaladığımızın bir göstergesidir” dedi.

“KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Takımımızın, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçından da mutlak galibiyet çıkarması gerektiğini dile getiren Erkan Sözeri, “Altı maçtır yenilmeyen bir ekibimiz ancak sadece iki galibiyet alabildik. Elbette ki yenilmemek de bu ligde başarıdır fakat bizim galibiyet serisine ciddi olarak ihtiyacımız var. Cuma günü deplasmanda Altınordu karşılaşmasına kazanmak için gideceğiz ve oyuncularım da bu karşılaşmanın öneminin bilincindeler. Rakibimizde uzun süredir kazanamıyor ve bu da onların üzerinde ister istemez bir baskı yaratacak. Umut ediyorum ki sahada her şeyini veren, kazanmayı isteyen ve fırsatlar yaratarak kazanan takım biz oluruz. Alacağımız bir galibiyetle Erzurumspor karşısında kaybettiğimiz iki puanı da telafi edeceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.