Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınyurt sosyal tesisi hizmete açıldı

Oğuzeli Belediyesi tarafından yaptırılan Altınyurt Sosyal Tesisi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:20
Kaynak: İHA
Altınyurt sosyal tesisi hizmete açıldı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, yaptığı konuşmada, ilçede yaptıkları çalışmalar ve yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.

'SEVDAMIZ OĞUZELİ'

Hizmet ile Toplumsal Faydayı birleştiren Belediyecilik Anlayışı ile çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Oğuzeli Belediyesi olarak hizmetlerine bir yenisini eklemenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Oğuzeli'nin her alanda model gösterildiğini vurgulayan Başkan Kılıç şunları kaydetti; 'Sevdamız Oğuzeli' parolası ile çıktığımız bu kutlu yolda hizmetlerimize bir yenisini eklemenin mutluluğu içerisindeyiz. Altınyurt Sosyal Tesisimizin açılışını gerçekleştirerek, hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana verdiğimiz sözlerin hep arkasında durduk, durmaya da devam edeceğiz. Dün dündür bugün bugündür siyaseti hiçbir zaman gütmedik. Ben ve ekibim Oğuzeli sevdalısıyız, ilçemizin daha modern ve daha yaşanabilir bir yaşam alanı haline gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Altınyurt Sosyal Tesisimiz iyi gününüzde de kötü gününüzde de hizmetinizde olacak. Bu tesis inşallah hep mutlu günlerinize şahitlik eder. Tesisimizin temel atma töreninden açılışa kadar olan süreçte emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Oğuzelili hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun"

Tören, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sona erdi.

Programa, Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.