Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altyapı seçmelerine yoğun katılım

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, kurumsallaşma ve geleceğe yönelik yatırımlara ara vermeden devam ediyor. Kulüp bünyesinde ilk kez düzenlenen 2001 ve 2007 yaş arası gençlere yönelik seçmelerde, genç futbolcu adayları yoğun ilgi gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2018 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 17:14
Kaynak: İHA
Altyapı seçmelerine yoğun katılım

Alt yapı koordinatörü İsmail Acar önderliğinde gerçekleştirilen seçmelere, üç günde yaklaşık 750 futbolcu adayı yeteneklerini gösterebilmek için kıyasıya bir yarış verdiler. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Altyapı koordinatörü İsmail Acar, gençlerin ilgisinin kendilerinde mutluluk yaşattığını ifade ederek; "Gaziantep futbolunu hak ettiği seviyeye getirebilmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bu doğrultuda ilk kez alt yapı seçmeleri düzenledik ve gerçekten katılım bizleri oldukça sevindirdi. Bugün üçüncü günü geride bırakıyoruz ve şuana kadar yaklaşık 750 genç futbolcu adayı katılım gösterdi. Önümüzdeki üç gün içerisinde bu sayının toplam 1500'ü geçeceğini tahmin ediyoruz. Buradaki antrenörlerimizle birlikte ciddi bir mesai harcıyoruz ve umarım bu emeklerimizin karşılığında kazanan Gaziantep olacaktır" dedi.

GENÇLERİMİZ SPORU BIRAKMAMALI

Futbolun ve tüm spor branşlarının özellikle genç yaşlarda çok önemli olduğunu ifade eden İsmail Acar, "Burada binlerce oyuncu arasından yeteneklerini kısa sürede olsa gösterme fırsatı veriyoruz. Burada seçilen ve seçilmeyen arkadaşlarımız mutlaka olacaktır. Ancak buradan çıkacak olumsuz sonuçlar, kesinlikle gençlerimizin spora olan bakış açılarını değiştirmemelidir. Spor geleceğe yön verecek ve sağlıklı yaşamın baş unsurlarındandır. Umut ediyoruz ki, hem kulüp bünyemiz içinde hem de diğer genç arkadaşlarımız sporun içinde kalmayı başarırlar. Gaziantep futbolunun hak ettiği yere getirmek adına çalışmalarımız her geçen gün artacaktır" diye konuştu.

SEÇMELER DEVAM EDECEK

2-7 Temmuz tarihleri arasında devam edecek olan seçmelerde üçüncü gün geride kalırken, şuana kadar 2001-2002 ve 2003 doğumlu futbolcu adayları yeteneklerini gösterme fırsatı buldular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.