Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amerikan Hastanesine yeni başhekim

Türkiye’nin en köklü özel hastanelerinden olan, Gaziantep ve çevre illere hizmet sunan 138 yıllık Gaziantep SEV Amerikan Hastanesi’nin yeni Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ercüment Halil Ünal oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 09:49
Kaynak: İHA
Amerikan Hastanesine yeni başhekim

1879 yılında kurulan ve bölgenin ilk özel hastanesi olma özelliğini taşıyan Gaziantep SEV Amerikan Hastanesi; uluslararası standartlardaki tıbbi olanaklardan, uzman ve deneyimli sağlık ekibinden, gelişmiş tanı ve tedavi yöntemlerinden her gün daha çok hastanın yararlanmasını hedefliyor. Gaziantep SEV Amerikan Hastanesi’nin bünyesindeki polikliniklerle tüm branşlarda hizmet vermesinin yanı sıra Diyet ve Beslenme Kliniği, Meme Hastalıkları Ünitesi, Sigarayı Bırakma Polikliniği gibi özel alanlarda da uzmanlaşmış birimleri bulunuyor.

Poliklinik, merkez ve üniteleri tıp teknolojisinin en gelişmiş araştırma, tanı ve tedavi araçları ile donatılmış olan SEV Amerikan Hastanesi, Op. Dr. Ercüment Halil Ünal’ın Başhekim olarak göreve başlamasıyla da bölgenin sağlık alanındaki öncü yerini sürdürmeyi amaçlıyor.

1974 yılında Gaziantep İslahiye’de doğan Gaziantep SEV Amerikan Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercüment Halil Ünal, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayan Op. Dr. Ünal, uzun yıllar birçok sağlık kurum ve kuruluşunda görev yapmıştır.

Kahramanmaraş Göksun Devlet Hastanesi, Silifke Devlet Hastanesi, Doğuş Hastanesi, Elbistan Tip Merkezi ve Gaziantep Sevgi Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışan Ünal, Erdemli Devlet Hastanesi, Tarsus Medical Park ve Akdeniz Hastanesi’nde ise Başhekim olarak görev almıştır. Başhekim Op. Dr. Ercüment Ünal evli ve dört çocuk babasıdır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.