Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anaokulu öğrencileri sergi açtı

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Selçuklu Gençlik Merkezi anaokulu öğrencileri Kutlu Doğum Haftası nedeniyle sergi açtılar.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:55
Kaynak: İHA
Anaokulu öğrencileri sergi açtı

Şahinbey Belediyesi tarafından Peygamber Efendimizin 'in doğumunun kutlandığı Kutlu Doğum Haftası sosyal tesislerde de kutlanmaya devam ediyor. Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Selçuklu Sosyal Tesis 'inde eğitim gören anaokulu öğrencilerinin kartondan yapmış olduğu maketlerin sergisini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu açtı. Sergiyi gezen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra anaokulu öğrencilerinin gösterilerini izleyip söyledikleri ilahileri dinledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Esas mesele Peygamber Efendimizi anlamak. Onun sünneti seniyesine ittiba etmek. Annelerin şefkati ne kadar büyük olduğunu bilmeyen yok. Annelerin evlatları için yapmayacağı şey yok. Ancak bütün annelerin şefkatini toplasanız, Cenab-ı Hakkın şefkatinin yanında hiçbir şeydir. Rabbim insanoğluna birçok özellik vermiş ve bunları da karşılıksız vermiştir. Nefes alıp vermemiz dahi ayrı bir nimettir. İnsanoğlu doğduğu günden ölene kadar şükretse sadece nefes alıp vermenin karşılığını ödeyemez" dedi.

Başkan Mehmet Tazmazoğlu ülkenin birliğini bozmak isteyen şer odaklarına karşı bir arada olmak gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.