Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anka Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı kutladı

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 22:40
Kaynak: İHA
Anka Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı kutladı

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Uzman Dr. Cengiz Bayram ile Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, yaptıkları açıklamada tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, başta hastane çalışanları olmak üzere tüm sağlık görevlilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Kaplan, "Hastanemiz sadece Gaziantep değil, bölge halkının da sağlık ihtiyaçlarına cevap veriyor. Sağlık sektöründe uyum çok önemli. Özel Gaziantep Anka Hastanesinde hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve sağlık personelimiz bu uyumu çok iyi yakaladı El birliği ile hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için büyük bir özveri ,fedakarlık ve sabırla görevlerini yerine getiriyorlar. Dünyanın en kutsal, saygın görevini yerine getiren tüm hekim ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Uzman Dr. Cengiz Bayram ise, insan sağlığının en değerli hazine olduğuna dikkat çekerek, "Sağlık sektöründe çalışmak büyük bir sorumluluk ister. Hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden, çoğu zaman kendi hayatlarından bile ödün vererek, insanları sağlığına kavuşturmak için büyük çaba sarf ediyorlar. İnsanları yaşama döndürme mücadelesi veren sağlık çalışanlarının görev yaparken zaman zaman şiddete maruz kaldıklarını, hatta bu olaylarda hayatlarını bile kaybediyorlar. İnsanların bu kutsal görevi icra eden hekimler ve sağlık personellerine karşı empati kurarak daha duyarlı olması gerekir" şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu da, tüm hekim ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. Sofuoğlu, hayatlarını insanların sağlığına adayan doktor ve sağlık çalışanlarının haklarının ödenemeyeceğini belirterek, "Sağlığımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle büyük sorumluluk yüklenen doktor ve hemşirelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Başta hastanemiz hekim ve sağlık çalışanları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutlarım" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.