Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anka Hastanesi diş ünitesi hizmette

Özel Gaziantep Anka Hastanesi, hem Gaziantep hem de çevre illerin sağlık ihtiyacına en iyi şekilde cevap vermek için branş sayısını artırıp, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2017 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 09:05
Kaynak: İHA
Anka Hastanesi diş ünitesi hizmette

Diş ünitesi hizmete giren Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde Uzman Diş Hekimi Dr. Dt. Sedef Topçuoğlu hasta kabulüne başladı. Protetik diş tedavisi uzmanı olan Dr. Dt. Topçuoğlu, genel diş hekimliği tedavilerinin yanı sıra eksilen dişlerin sebep olduğu fonksiyon ve estetik kaybının tekrar kazandırılması için implant ve protez tedavileri yapmaktadır.

UZMAN DİŞ HEKİMİ DR. DT. SEDEF TOPÇUOĞLU KİMDİR?

Uzman Diş Hekimi Dr.Dt. Sedef Topçuoğlu, 1984 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. 2008 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olan Dr. Dt Topçuoğlu, protetik diş tedavisi alanındaki ihtisasını 2012 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamladı. Dr. Dt. Sedef Topçuoğlu; Avrupa Prostodonti Derneği, Türk Prostodonti ve İmplantoloji Derneği'ne üyedir.

Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düşünülerek tasarlanan Özel Gaziantep Anka Hastanesi, SGK anlaşmalı bir hastane olarak SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur‘lu hastalara ulaşmaktadır. Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde Algoloji, Beslenme ve Diyetetik, Cildiye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Endokrinoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıklar, Kardiyoloji, Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Diş Hastalıkları, Üroloji branşları olmak üzere röntgen ve radyoloji laboratuvarı, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri verilmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.