Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas deplasmanda kazandı

Bölgesel Amatör Lig 2’inci grupta mücadele eden Gaziantep Ankasspor, deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2019 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 17:48
Kaynak: İHA
Ankas deplasmanda kazandı

Sezonun ilk iki haftasını üst üste deplasmanda oynayan Bordo – Mavili ekip, Elbistan’ın ardından Şanlıurfa’dan da puanlarla dönerek çıkışını sürdürdü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısında geriye düşen Gaziantep Ankasspor, ilk yarıyı karşılıklı atılan gollerle berabere tamamladı. Gaziantep temsilcisi, maçın ikinci yarısında ki etkili oyunuyla öne geçerek zorlu deplasmandan galibiyetle ayrıldı.

Gaziantep Ankasspor deplasmanda mücadele ettiği Şanlıurfa maçına Ramazan Kiraz, Ahmet Arslan, Emrah Başkak, Tunahan Karalar, Feyyaz Bayhan, Mehmet Ali Bakar, Ferdi Durak, Eyüp Ertürk, Abdulbaki Burka Orhan ve Mustafa Avcı ile sahaya çıktı.

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Şanlıurfa deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıktıklarını söyleyen Gaziantep Ankasspor Teknik Direktörü Salih Karalar, “Futbolcularım 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan ellerinden gelenin en iyisini yaparak haklı bir galibiyet aldı. Üst üste ikinci deplasmandan da puanlarla dönmek kolay değil ama bunu başaran oyuncularımı kutluyorum. Gaziantep Ankasspor grupta söz söyleyen bir ekip olmuştu bu sezon da yine üst sıralarda mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Bu galibiyet bize gönül veren ve her zaman yanımızda maneviyatlarını hissettiren taraftarlarımıza armağan olsun” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.