Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas devamını getirecek

Bölgesel Amatör Ligi 2’inci grupta Gaziantep’i temsil eden Ankas İstiklalspor, bu hafta sonu karşılaşacağı Malatya Pütürge Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:12
Kaynak: İHA
Ankas devamını getirecek

Sezonun ilk maçından deplasmanda Erzincan Ulalar Belediyespor karşısında galibiyetle dönen Bordo Mavili ekip, kendi evinde oynayacağı mücadeleden de üç puan almak istiyor.

Hazırlıklarını Seyrantepe Sentetik sahasında teknik direktör Salih Karalar nezaretinde antrenmanlarını sürdüren Ankas İstiklalspor, dünü çift idmanla tamamladı. Gaziantep temsilcisi sabah salonda çalışırken, öğleden sonra ise sahada idman yaptı.

TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ

Sezona galibiyetle başlamanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden Ankas İstiklalspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Ligin ikinci maçını ise Pazar günü saat 14.00’te Şehitkamil İlçe Stadyumunda Malatya temsilcisi Pütürge Belediyespor ile oynayacağız. Geçen sezon süper amatör kümede bizleri yalnız bırakmayan ve şampiyonluğumuzda önemli katkıları olan taraftarlarımızı bu sene kendi evimizde oynayacağımız ilk maçımıza bekliyoruz. Pazartesi gününden itibaren takım dinlenmeden hazırlıklara başladılar. Oyuncularımızın aynı hırs ve istekleri bizleri bu hafta ki maç adına da hırslandırıyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle Malatya Pütürge karşısında da galip gelerek seri yakalamak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.