Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas dolu dizgin 1 – 0

Bölgesel Amatör Ligi 2’inci Grupta Gaziantep’i temsil eden Ankas İstiklalspor yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:05
Kaynak: İHA
Ankas dolu dizgin 1 – 0

Sezona deplasman galibiyetiyle başlayan Bordo – Mavili ekip, kendi evinde konuk ettiği Malatya temsilcisi Pütürge Belediyespor’u tek golle geçti.

Karşılaşmaya rakip kaleye ataklarla başlayan Ankas İstiklalspor, girdiği sayısız pozisyonları hovardaca harcadı. İlk yarının uzatma dakikalarında kornerden gelen topu Malatya Pütürge ağlarına yollayan İrfan Gedik, takım arkadaşlarının soyunma odasına sevinçle gitmesini sağladı. İkinci yarıda yine çok sayıda gol fırsatından yararlanamayan temsilcimiz, kendi taraftarı önünde oynadığı sezonun ilk maçında galibiyetle ayrılarak puanını 6’ya yükseltti ve ligde üçüncü sırada ki yerini korudu.

Malatya Pütürge Belediyespor karşısında gol yollarında etkili olmaları durumunda sahadan daha da farklı bir sonuçla ayrılabileceklerini söyleyen Ankas İstiklalspor teknik direktörü Salih Karalar, “Önemli olan kendi evimizde oynadığımız maçtan galibiyetle ayrılmaktı. İlk maçta deplasmanda elde ettiğimiz galibiyetin anlam taşıması açısından taraftarımızın desteğiyle bu maçtan da istediğimi sonucu aldık. Her şeyden önce sezona iyi başlamak çok önemliydi ve istediğimizi şu anda gerçekleştirdik. İlerleyen haftalarda daha da iyi ve sistemi oturmuş bir takım olarak Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.