Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas evinde kazanamadı

Bölgesel Amatör Ligi 2’inci Grubun Gaziantep temsilcisi Ankas İstiklalspor, evinde konuk ettiği Maraş1920 spor ile berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 09:35
Kaynak: İHA
Ankas evinde kazanamadı

Grubun üst sırasını zorlayan iki ekibin mücadelesinde galip çıkmazken, Ankas İstiklalspor elde ettiği beraberliğe rağmen 5’inci sırada ki yerini korudu. Kahramanmaraş temsilcisi ise 6’ıncı sırada kaldı.

Gazikent Stadyumunda oynanan mücadele de Ankas İstiklalspor ilk yarıda penaltıdan attığı golle öne geçti. Geriye düşen konuk Maraş1920 spor baskılarını artırınca kalesinde gördüğü gole ilk yarı bitmeden cevap verdi ve devre karşılıklı atılan birer golle sonuçlandı. Mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi Ankas İstiklalspor baskısını arttırmasına rağmen girdiği çok sayıda pozisyonları hovardaca harcayınca bir puana razı olmak zorunda kaldı.

Bölgesel Amatör Ligi 2’inci Grupta 18’inci haftanın ardından Ankas İstiklalspor, 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi ile 33 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Kahramanmaraş temsilcisi ise 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 32 puana sahip ve 6’ıncı sırada bulunuyor.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.