Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas galibiyet peşinde

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 13. haftasında, sahasında Adıyaman temsilcisi Kahta Dirilişspor’u konuk edecek olan Ankasspor FK, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 13:05
Kaynak: İHA
Ankas galibiyet peşinde

Geçen hafta Elbisatn deplasmanından 1 puanla dönen Bordo – Mavili ekip, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyor.

Ankas İstiklalspor, işk yarıda ki son maçını 16 Aralık Pazar günü Gazikent Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Teknik Direktör Salih Karalar yönetiminde yapılan idman açma germe ve ısınma hareketleri ile başladı. Koordinasyon ve kısa mesafede çabukluk çalışması ile devam eden idman yarım sahada oynanan taktik idmanla son buldu.

Teknik Salih Karalar, kıran kırana geçen taktik maç esnasında oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Rakibin zayıf yönlerini oyuncularına ezberleten genç teknik adam, özellikle hücum hattında daha hareketli olunması gerektiği belirtti.

kendi sahalarında oynayacakları Kahta Dirilişspor karşılaşmasını kayıpsız kapatmak istediklerini ifade eden Karalar, "Ligde iyi futbol oynayan bir takımla kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçta çok dikkatli oynayacağız. Son düdüğe kadar oyun disiplinine sadık kalacağız. Taraftarımızın da güçlü desteği ile sahadan üç puanla ayrılacağımız ve son maçımızı üç puanla kapatacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.