Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas galibiyetle döndü 3 – 2

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Ankas İstiklalspor, sezonun ilk haftasında deplasmanda Ulalar Belediyespor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. 3 – 2

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2018 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 01:11
Kaynak: İHA
Ankas galibiyetle döndü 3 – 2

Erzincan temsilcisi karşısında hedefine ulaşan Bordo – Mavili ekip, sezonun ilk haftasından galibiyetle ayrılarak hanesine üç puanı yazdırdı.

Teknik direktör Salih Karalar nezaretinde BAL liginde ki ilk maçını deplasmanda galibiyetle geçen Ankas İstiklalspor’un golleri Emrah Başkak, Seydi Vakkas Eryılmaz ve İsa Türkmen’den geldi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Gaziantep temsilcisi Ankas İstiklalspor Emrah Başkak’ın golüyle öne geçti ancak Ulalar Belediyespor beraberlik golünü kaydederek devre 1 – 1 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Erzincan temsilcisi Ulalar Belediye ve Gençlikspor, galibiyet golünü atarak öne geçti. Mücadeleden kopmayan Bordo – Mavili ekip, Seydi Vakkas Eryılmaz ile eşitliği sağlarken, İsa Türkmen attığı golle maçın skorunu tayin etti.

Maçın ardından açıklama yapan Ankas İstiklalspor teknik direktörü Salih Karalar, şunları söyledi;

“Yeni kurulan bir ekibiz ama futbolcuların geneli birbirlerini yakından tanıması bizim açımızdan avantaj teşkil etti. Kulüp başkanımız sayın Alaettin Atalar ve yönetimin bu takımın arkasında olduğunu hissettirmeleri ve her türlü desteği vermeleri ekibim ve futbolcularım adına da çok önemli bir duruş. Sezonun ilk haftasında lisansını yetiştiremediğimiz bir yabancı futbolcumuzun yanı sıra sakat oyuncularımızda vardı. Bunlarda aramıza katıldığı taktirde ligde daha çok ses getiren bir ekip oluruz. İlk hafta galibiyetini bizleri destekleyen ve takip eden taraftarlarımıza armağan ediyorum”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.