Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas hedef belirledi

Bölgesel Amatör Lig 2’inci grupta mücadele eden Gaziantep Ankasspor, bu hafta sonu başlayacak olan ligde hedefini belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2019 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 19:03
Kaynak: İHA
Ankas hedef belirledi

Geçen sene ligi 4’üncü sırada bitiren Gaziantep’in bordo – mavili ekibi, yaptığı transferlerle hedefini daha üst sıralar olarak belirledi.

Sezonun ilk haftasında Pazar günü deplasmanda Elbistan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Gaziantep Ankasspor’da lig öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Bolu Abant’ta sezon öncesi kamp çalışmaları yapan ve oynadığı hazırlık maçlarında hiç yenilgi yüzü görmeyen Gaziantep Ankasspor, yeni sezona da galibiyetle başlamak istiyor.

TAKIMDAN MEMNUNUM

Bir ve ikinci etap kamp çalışmalarının kendileri açısından son derece faydalı geçtiğini söyleyen Gaziantep Ankasspor teknik direktörü Salih Karalar, “Futbolcularımız bu süreçte uyum sürecini tamamen atlattılar. Oynadığımız hazırlık maçlarında takımın performansı ve hırsı sezon öncesi bizi son derece umutlandırdı. Başta kulüp başkanımız Sayın Alaettin Atalar olmak üzere yönetim kurulumuz takımın en iyi seviyede olabilmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içindeler. Geçen sezon Gaziantep Ankasspor BAL liginin acemisi olmasına rağmen üst sıralarda noktaladık. Bu sene ise hedefimiz daha da yukarı sıralarda yer almak. Artık oynayacağımız maçlar bizi hangi noktaya taşır bakıp göreceğiz. Grubumuzda birbirinden güçlü ve iddialı ekipler yer alıyor. Oldukça ciddi yatırım yapan takımlar arasında biz mütevazi kadromuzla mücadele vereceğiz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.