Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas İstiklalspor’dan anlamlı destek

İzmir’de yaşayan ve lösemi teşhisi konulan üç buçuk yaşındaki Öykü Arin ve diğer lösemi hastalarına destek ve umut olmak amacıyla başlatılan kök hücre bağışı kampanyasına bir destek de Ankas İstiklalspor’dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 23:14
Kaynak: İHA
Ankas İstiklalspor’dan anlamlı destek

Ankas Mühendislik firmasıyla ortaklaşa düzenlenen ‘Donör ol Öykü’ye umut ol’ kök hücre ve kan bağışı kampanyasında Ankas İstiklalspor yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları Demokrasi Meydanında ki kan toplama merkezinde bağış da bulundular.

DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİK

Bir insana can olmanın önemli olduğunu söyleyen Ankas İstiklalspor Kulüp Başkanı Alaettin Atalar, “Başta Öykü Barin olmak üzere kök hücre nakli bekleyen bütün hastalarımıza destek olmak adına Ankas İstiklalspor camiası olarak bağışta bulunduk. Ülkemizde lösemi maalesef yaygın bir hastalık ama tedavisi imkânsız değil. İmkân biziz. Ülkemizde kök hücre bağışı oranı çok düşük, bu sebeple her yıl birçok vatandaşımız, çocuğumuz sırf donör bulunamadığından hayatını kaybediyor. Biz de Ankas İstiklalspor Kulübü olarak kök hücre bağışı konusunda farkındalık yaratmak, bu konuya dikkat çekmek amacıyla Kızılay’ın başlattığı kök hücre bağışı kampanyasına destek veriyoruz. Buradan tüm halkımızı başlatılan bu kampanyaya destek vermeye çağırıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.