Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas puanla döndü

Bölgesel Amatör Ligi 2’inci Grupta Gaziantep’i temsil eden Ankas İstiklalspor, deplasmandan 1 puanla döndü.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 15:56
Kaynak: İHA
Ankas puanla döndü

Grubun güçlü ekiplerinden Kilis Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz, zorlu deplasmandan bir puanı kopardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bordo-Mavili ekip İsa Türkmen’in golüyle öne geçti. İlk yarının son dakikalarında kalesinde gördüğü golle Ankas İstiklalspor eşitlikle kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında Gaziantep ekibinin baskılarında çok sayıda pozisyon kaçarken, Ankas İstiklalspor deplasmanda giden 2 puana üzüldü.

KAÇAN İKİ PUANA ÜZÜLDÜK

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kilis Belediyespor ile deplasmanda karşılaştıklarını kaydeden Ankas İstiklalspor teknik direktörü Salih Karalar, “Maça hızlı başladık ve sonucu da erken aldık. Ancak bir anlık hatamızdan dolayı Kilis Belediyespor karşılık verdi. Özellikle maçın ikinci yarısında baskımız arttı, girdiğimiz çok sayıda gol fırsatlarını değerlendiremedik ve haftayı bir puanla kapatmak zorunda kaldık. Normal şartlarda Kilis deplasmanında elde edilen 1 puan iyidir ama verdiğimiz mücadele ve sergilediğimiz oyun açısından iki puan kaybettiğimizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Malatya Yeşilyurt maçından galip gelerek puan kayıplarımızı telafi etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.