Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankas’ta ilk imza atıldı

Gaziantep'in Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ankasspor, teknik ekibi ile yola devam etme kararının ardından iç transfer görüşmelerine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2020 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:12
Kaynak: İHA
Ankas’ta ilk imza atıldı

Bu sezon hedefini yüksek tutan Bordo – Mavili ekip, öncelikli olarak iskelet kadrosunu elinde tutmak istiyor.

Gaziantep Ankasspor’un 2 sezondur formasını terleten tecrübeli defans oyuncusu Feyyaz Bayhan ile yeniden anlaşma sağlandı. Kulüp binasında başkan Alaettin Atalar ve Asbaşkan Sakıp Savaşçı ile görüşme yapan Feyyaz Bayhan ile her konuda anlaşma sağlanarak el sıkışıldı.

Ligde iki sezondur üst sıralarda yer aldıklarını hatırlatan kulüp başkanı Alaettin Atalar, yeni sezonda daha farklı hedeflerle yola çıktıklarını kaydetti.

Takımın başarılı kadrosunu ellerinde tutarak nokta transferlerle daha da güçlü bir ekip oluşturmanın çabası içerisinde olduklarını ifade eden Atalar, iç transferde teknik ekibin belirlediği isimlerle görüşmelere başladıklarını ve genel olarak da bir sorun ile karşılaşmadıklarını söyledi. Atalar son olarak ise yeteneğini çok iyi bildiklerini ve defansta başarılı işler yapan Feyyaz Bayhan ile bu sezonda yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.