Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne ve babasını öldürdü

Gaziantep'te sahur vakti cinnet getiren bir kişi, anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Anne ve babanın cenazesi, şüphe üzerine bugün iftardan sonra bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 04:08
Kaynak: İHA
Anne ve babasını öldürdü

İddiaya göre, İstanbul'da çalışan ve Ramazan ayı nedeniyle ailesinin yasadığı Gaziantep'in İslahiye ilçesi Sulunağara mahallesine gelen M.U (27) sahur vakti tartıştığı babası Ali Uçar'ın(61) boğazını keserek öldürdü. Daha sonra mutfakta yemek hazırlayan annesi Nezihe Uçar'ı da bıçak darbeleriyle öldürdü. Babasının cesedi camdan gözükmemesi için halıya saran M.U. iftar vaktine kadar cenazelerle birlikte evde kaldı. İftar için yemek getiren komşuların sordukları ailesinin çok güzel yerde olduğunu söyleyen M.U., komşularının şüphesi üzerine iftar yemeğinin ardından babasının aracına binerek kaçtı. Amcası olan ve mahalle muhtarı Ramazan Uçar, jandarma ile birlikte eve girdi. Otuma odasında kardeşi Ali Uçar ve mutfakta yengesi Nezihe Uçar'ın cansız bedenini buldu.

Jandarma ve savcılık incelemesinin ardından karı kocanın cenazeleri İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. M.U., ise babasına ait 31 KEK 35 plakalı araç ile 1 Nolu Mülteci kampı yanındaki uygulama noktasında yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.